Sporthaldienst 2014 Heb je even tijd?

Tijd is een ruim begrip. Waar heb je tijd voor? Waar wil je tijd voor vrij maken? Waar leg jij je prioriteiten? In de Bijbel spreekt Salomo in het Bijbelboek Prediker over dat er overal een tijd voor is. Overal is een ogenblik voor. Letterlijk betekent tijd ook een opeenvolging van ogenblikken. Waar heb jij even tijd voor?

Heb je even tijd?
Dat is het thema van de sporthaldienst die zondag 2 november weer wordt georganiseerd. De dienst zal worden geleid door ds. J.W. Overvliet begint om 18.30 uur. De sporthaldienst wordt dit jaar wederom gehouden in sporthal Corlaer, Henri Nouwenstraat 4 in Nijkerk.
sporthal_corlaer_nijkerk
Het Gospelkoor the Witnesses uit Ermelo treedt tijdens de dienst op onder leiding van Henkjan Velvis. De naam van het koor zegt dat zij getuigen willen zijn; getuigen van de liefde van God die voor iedereen toegankelijk is.

De sporthaldienst is een goede gelegenheid om op een eenvoudige wijze kennis te maken met de kerk en, nog belangrijker, het geloof in God. Wij nodigen u daarom uit om mensen mee te nemen naar de dienst voor wie de drempel van een kerk (nog) te hoog is. Wees

Locatie: sporthal Corlaer, Henri Nouwenstraat 4, Nijkerk

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter