Radio opnamen Laat ons de rustdag wijden in Nijkerk

NIJKERK – De Evangelische Omroep organiseert op 18 februari 2015 een koor- en samenzangavond in de Grote Kerk, Holkerstraat 1 in Nijkerk. Tijdens deze avond maakt de firma Dutchview radio-opnamen voor het programma ‘Laat ons de rustdag wijden’. Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij.

Het Christelijk Streekmannenkoor "Noord-West Veluwe" uit Nijkerk onder leiding van Marco den Toom treedt in de Grote Kerk op. Op het programma staan psalmen en bekende geestelijke liederen. Arjan Breukhoven bespeelt het orgel. Behalve koor- en samenzang biedt de avond ook woorden van bemoediging en troost.

Twee predikanten uit de regio zullen een overdenking verzorgen:  ds. H. Russcher en ds. T.C. Verhoef.

De avond begint om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom vanaf 19.00 uur.

‘Laat ons de rustdag wijden’ is een programma ter voorbereiding op de zondag.

De Evangelische Omroep zendt het iedere zaterdagavond uit om 21.02 uur op Radio 5.

Deze radio-opname wordt uitgezonden op 21 en 28 februari 2015.

grote kerk nijkerk

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter