Presentatie Lezen en laten lezen

NIJKERK - Op donderdag 26 september a.s. presenteert prof. dr. Arnold Huijgen zijn recent verschenen boek ‘Lezen en laten lezen’.

Boekhandel Den Hertog heeft Prof. Huijgen uitgenodigd en na de avond inventariseert Ds. Den Boer van CGK de Kandelaar of er animo is voor een leeskring. In 7 hoofdstukken bespreekt Huijgen en laat ons op een eerlijke manier onder ogen zien waar het in ons christelijk leven en de christelijke kerk misgaat in onze omgang met de Schriften. Maar tegelijkertijd zoekt hij naar een manier waarop wij als 21e-eeuwse Europeanen gelovig het woord van God (opnieuw) kunnen ontvangen. De auteur laat ons zien dat het de Levende God is die in de Bijbel spreekt. Datum: donderdag 26 september 2019 Locatie: Bibliotheek Nijkerk - Frieswijkstraat 99 Tijd: inloop 19:30 start 19:45 – einde ca 21:45 uur Entree: € 2,50 Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Den Hertog –of via www.bibliotheeknijkerk.nl –zie agenda. U bent van harte welkom!

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter