Open Kerk Nijkerk NICEA

De open nicea kerken uit Nijkerk met evangelisatie nieuws voor jou.

Kerstwandeling Nijkerk 2019

Op vrijdag 20 december wordt de beleving in het winkelgebied van de binnenstad van Nijkerk opgeluisterd met een kerst straattheater. Het is de vijfde uitvoering van de kerstwandeling die door de samenwerkende kerken in Nijkerk wordt georganiseerd.

Dit jaar in de vorm van een wandeltheater met herkenbare en onverwachte gebeurtenissen langs de hele route door de binnenstad. Het wandeltheater is geschikt voor de hele familie; ouders, kinderen, grootouders, familie, vrienden, buren, collega’s. Maar ook, en misschien wel in het bijzonder, voor wie alleen komt. 

Deelnemers kunnen zich opgeven voor één van de volgende tijdvakken vanaf 16:30 uur, vanaf 17:30 uur en vanaf 19:00 uur. De wandeling duurt maximaal 90 minuten en begint bij de Ark, Willem Alexanderplein 14 (tegenover het NS station) Er is daar ruimte om je fiets te stallen en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

De deelnamekosten bedragen €2,50 per persoon met een maximum van € 10,00 per gezin. Tot uiterlijk 18 december is opgave per e-mail mogelijk via kerstwandeling at solcon.nl. De wandeling eindigt in de Kandelaar Meinsstraat 4a 3862 AE Nijkerk waar deelnemers koffie, warme chocolademelk en wat lekkers wordt aangeboden. 

kerstwandeling

Dus kom en neem iemand mee. Als je het leuk vind om betrokken te zijn bij dit evenement door te helpen in de laatste voorbereiding of als gids , bel 06 51393102

De kerken van Nijkerk heten u hartelijk welkom in de kerkdiensten.

En natuurlijk ook op de Sing inn, de pagina Geloven in de stad Nijkerk, de Alpha en Emmaus cursus.

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter