Events family church

“Walking in heavenly health” – Lindy Strong

Verlang jij er ook naar dat de hemel op aarde zichtbaar wordt? Verlang je ook naar hemelse antwoorden en (meer) zicht op strategieën om hemelse gezondheid en heelheid in je eigen leven en omgeving zichtbaar te zien worden?

Van 30 oktober tot en met 1 november 2020 organiseert Family Church een conferentie samen met Lindy Strong van Marketplace Ministries met als thema “Walking in heavenly health”.

MOMENTUM: het christelijke jongerenevent voor 14-17 jarigen.

MOMENTUM is een nieuw initiatief geboren door het verlangen om jongeren Jezus te zien ontmoeten. 3 oktober is het zover, dan start deze geweldige dag vol inspirerende sprekers, knallende worship en grappige verhalen. Er is ruimte voor 250 tieners dus weer er snel bij!

Tijdens dit event zullen verschillende sprekers een woord delen en is er tijd van aanbidding. 2 verschillende worshipbands, waaronder Loft Worship zorgen voor een knallende aanbidding.

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter