De schakel kookt graag voor u

Afgelopen donderdag zijn we gestart met het koken van heerlijk stamppotten en soep. We hebben veel positieve reacties gekregen en willen ook deze week weer voor u koken!

Deze week opnieuw heerlijke, zelfgemaakte stamppot en soep, die u alleen nog maar op hoeft te warmen. Vanaf week 6 gaan we u verrassen met een nieuw menu.

Erwtensoep of Kerriesoep met kip € 6,00 per liter
Boerenkool met rookworst of Hutspot met gehaktballetjes € 6,00 per 500 gram

Tip van de week: Geef een maaltijd of een liter soep cadeau aan iemand die op dit moment een opkikkertje kan gebruiken.

U kunt uw bestelling voor deze week doorgeven tot uiterlijk dinsdag 2 februari 12.00 uur.

Dit kan via:

• Deze link: https://forms.gle/vKPnfHGCvoch8S4S8
  • Telefonisch: 033-2460804 / 06-40943100

Alvast bedankt en eet smakelijk!

Team De Schakel

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter