Open Kerk Nijkerk NICEA

De open nicea kerken uit Nijkerk met evangelisatie nieuws voor jou.

MEER tussen hemel en aarde?

De vraag of er MEER is tussen hemel en aarde houdt velen ook in Nijkerk bezig. Meer dan ik zelf zo op het eerste gezicht dacht. Dit geldt niet alleen voor mensen die naar de kerk gaan maar ook voor mensen die nooit in de kerk komen. Voor Nijkerk gaat het ongeveer om 10.000 inwoners die nooit in de kerk komen maar toch op zoek zijn. Op basis van landelijk onderzoek kunnen we dit ook voor Nijkerk vaststellen. Graag willen we als kerken deze Nijkerkse zoekers helpen om de weg naar God te vinden.

Share

meer in nijkerk


Je zult je afvragen hoe we dat gaan doen? We doen mee aan de landelijke actie MEER. Dit is een actie van het Evangelisch Werkverband binnen de de Protestantse Kerk van Nederland. Op verschillende adressen in Nijkerk zal daarom een glossy tijdschrift worden verspreid. In totaal worden er 1100 tijdschriften uitgezet. Een projectgroep (zie bijgaande foto) die bestaat uit vertegenwoordigers van veel Nijkerkse kerken heeft daarom een actie op touw gezet in samenwerking met de landelijke organisatie. Inmiddels zijn de glossy tijdschriften in Nijkerk afgeleverd en worden zij begin september in Nijkerk uitgedeeld.

Kunt u meehelpen? Ja dat kan door te bidden voor degenen die de glossy krijgen. Kijkt u eens op www.kerk.nl en gaat u eens in gesprek met personenen waarvan u weet dat er een glossy is bezorgd. Ook kunt u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in het bezit komen van een tijdschrift indien u denkt dat is nou precies iets voor hem of haar. Bezorgt u dan begin september 2012 deze glossy bij deze persoon en overhandig de glossy persoonlijk met de vraag om het tijdschrift te lezen.

De ontvanger van het blad zal door de herkenbare uitstraling en de keuze van artikelen geprikkeld worden om deze te lezen. De glossy biedt kwaliteit, inhoudelijk en qua beelden, en heeft een ‘look and feel anno 2012’. De glossy geeft stof tot nadenken en laat in woord en beeld merken dat MEER mee wil doen in de zoektocht van personen uit de doelgroep, ook door het neerzetten van wegwijzers naar oude, beproefde (christelijke) bronnen. Natuurlijk blijft het belangrijk voor deze persoon regelmatig in gebed te gaan en wonderen van God te verwachten.

Voor meer informatie over het project MEER kunt u terecht op de website www.kerk.nl

Het project MEER wordt financieel ondersteund door de Gereformeerde Kerk, De Fontein en het Jezus Centrum. De andere kerken in Nijkerk helpen mee bij bijvoordeeld de verdeling van de tijdschriften. Giften zijn natuurlijk hartelijk welkom op bankrekening 12.69.47.139 - St. Evangelisch Werkverband.

 

De kerken van Nijkerk heten u hartelijk welkom in de kerkdiensten.

En natuurlijk ook op de Sing inn, de pagina Geloven in de stad Nijkerk, de Alpha en Emmaus cursus.

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter