Gebedsweek van de Eenheid

Aanstaande zondag 19 januari houdt de Raad van kerken Nijkerk 2 vieringen die in het teken staan van de Gebedsweek van de Eenheid. Beide vieringen worden gelijktijdig om 10.00 uur in de RK. Sint Catharinakerk en de Kruiskerk gehouden. De Vredeskerk en de Goede Herder kerk zijn deze ochtend gesloten. Het thema is dit jaar “Is Christus dan verdeeld”. In de RK Sint Catharinakerk gaan voor ds. van der Kaaij,ds. van der Sloot, lector dhr. Verberg. In de Kruiskerk gaan voor ds. Esveldt, ds. Overvliet, lector mevr. Berends. Tijdens de viering is er kindercrèche voor de allerkleinsten en kinderwoorddienst voor de jongeren. Na de viering is onder het genot van een kopje koffie gelegenheid om samen nog even na te praten.

Wandelen

Net als vorig jaar is er de gelegenheid om, voorafgaande aan de dienst, met de wandelgroep van de Vredeskerk op stap te gaan. Zij vertrekken om 8.00 uur vanaf de Kruiskerk. In verband met regelen van vervoer, graag aanmelden bij Paul Nagel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 033-2451145 of Wilma Jobse Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 033-2456650. Raad van Kerken Nijkerk

eenheid door bruggen

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter