Fout

Je website is de kerk

Nijkerk - Vraag: Als de kerk een verbouwing ondergaat, stel je een commissie in, bel je een architect, vraag je offertes aan en zamel je geld in. Waarom laat je je website dan maken door het achterneefje van de koster voor een boekenbon en een schouderklopje?

Je website is de kerk op internet: besteed er net zoveel zorg (en geld) aan als aan je gebouw.

Tip: geen idee waar te beginnen?

Zoek eens op webfish awards, de winnaars bieden goede aanknopingspunten.

Tips voor de missionaire gemeente.

Chr gereformeerde kerk nijkerk

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |