Theaterdiner Vier de liefde

NIJKERK - Op dinsdagavond 14 februari 2017 wordt er een Theaterdiner georganiseerd in de kerkzaal van de Goede Herderkerk. Het thema op deze Valentijnsavond is heel toepasselijk: “Vier de liefde!”

Het wordt een gezellige en ontspannen happening voor stellen die het leuk vinden om samen een avondje uit te gaan. De cabaretier en liedjesschrijver “Timzingt” zal komen optreden. Wie zijn naam opzoekt op het internet komt al gauw uitspraken tegen als: Hilarische en mooie liedjes. Eerlijke en tedere poëzie. Rake en scherpe conferences.... Dat belooft dus heel veel!

tim

Een team van de Gereformeerde Kerk heeft de afgelopen vier jaar met veel plezier de ‘Marriage Course’ gegeven. Deze cursus is in Engeland ontwikkeld en bestaat uit zeven avonden. Het is bedoeld om mensen gereedschap in handen te geven waarmee ze hun relatie kunnen verdiepen, versterken en kunnen voorzien van nieuwe passie. In deze cursus krijg je de tijd om met z’n tweeën na te denken en in gesprek te gaan over je relatie. Hoe communiceer je en welke keuzes maak je samen? Bijvoorbeeld als het gaat over de financiën, de huishoudelijke taken of de opvoeding van de kinderen. Hoe ga je om met verschillen van inzicht, verschillen in karakter en hoe los je onderlinge conflicten op?

Inmiddels wordt deze cursus al jarenlang wereldwijd gegeven. Ook in Nijkerk hebben diverse kerken deze cursus aangeboden. In de Goede Herderkerk hebben de afgelopen tijd 44 stellen de cursus gevolgd. Na afloop waren de reacties van de deelnemers buitengewoon positief! Maar dit jaar wilde het team vrijwilligers eenmalig iets anders doen.

En zo ontstond het idee van het Theaterdiner. Eigenlijk is het wat de naam al zegt. Het is een diner, waar je als stel naar toe gaat. Je zit ook met z’n tweeën aan een tafeltje. Heerlijk ontspannen! De maaltijd bestaat uit verschillende gangen en er is volop gelegenheid om met elkaar te praten. Na elke gang kun je genieten van 'Timzingt', die stil staat bij relaties, geloof, hoop en liefde.

Het Theaterdiner wordt gehouden in de kerkruimte, die hiervoor speciaal wordt ingericht. De kosten zijn 65 Euro per stel. Daarvoor krijgt u een heerlijk diner voor 2 personen en de theatervoorstelling. Na 1 januari wordt de prijs 70 Euro. Er is plaats voor 50 stellen. De helft van de kaarten is inmiddels verkocht, dus wacht niet te lang. Misschien leuk om cadeau te doen aan elkaar, je ouders of je kinderen? Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op de website: marriagecourse.gk-nijkerk.nl . Het is een uniek event voor mensen die al vele jaren bij elkaar zijn. Maar evengoed voor stellen die elkaar nog maar kort geleden ontmoet hebben. Voor mensen die samen de liefde willen vieren en versterken.

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |