Open Kerk Nijkerk NICEA

De open nicea kerken uit Nijkerk met evangelisatie nieuws voor jou.

(T)op survival in Nijkerkerveen

NIJKERKERVEEN  Ben je wel eens op survival geweest? Misschien ging je wel door het bos, de polder of door de bergen. Alleen of samen met anderen een avontuurlijke tocht maken is leuk en spannend. Maar je moet natuurlijk wel goed voorbereid zijn voordat je op pad gaat. Tijdens de Vakantie Bijbel Club ontdekken we dat ons leven op een survivaltocht lijkt. Deze tocht kunnen we niet alleen maken…

 

Op woensdag 18 oktober en donderdag 19 oktober wordt in Nijkerkerveen opnieuw de Vakantie Bijbel Club georganiseerd. Kinderen vanaf groep 1 tot en met groep 8 zijn van harte uitgenodigd voor de activiteiten in Dorpshuis Concordia in Nijkerkerveen. Op woensdag 18 oktober start de ochtend om 10 uur, maar de inschrijving start al om 10 over half 10. De dag wordt gevuld met een dagopening waarbij we met elkaar zingen en luisteren naar een verhaal. Vervolgens gaan we lekker aan de slag met het maken van materialen voor onze survivalkit. Om kwart over 12 sluiten we de ochtend af. Donderdag 19 oktober starten we opnieuw om 10 uur en is er van te voren weer de mogelijkheid om je nog in te schrijven.

Deze ochtend gaan we met z’n allen starten en daarna gaan we op survival. Het is fijn als de kinderen kleding dragen waarin ze lekker kunnen bewegen (maar je wordt niet vies). We lunchen met z’n allen en daarna kunnen de kinderen gaan genieten van het theater. We sluiten om 14:15 af.

Voor de Vakantie Bijbel Club in Nijkerkerveen zijn we nog op zoek naar volwassenen die het leuk vinden om te helpen bij het begeleiden van de activiteiten. Bijvoorbeeld het inschrijven, het bereiden van de lunch, het lunchen en het begeleiden van de spel- en knutselactiviteiten. De organisatie zorgt voor alle voorbereidingen.

Mocht u beschikbaar zijn om woensdag 18 oktober en/of donderdag 19 oktober te helpen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kerken van Nijkerk heten u hartelijk welkom in de kerkdiensten.

En natuurlijk ook op de Sing inn, de pagina Geloven in de stad Nijkerk, de Alpha en Emmaus cursus.

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |