Ontdek de Alpha cursus!

NIJKERK - Op 24 januari 2018 start in Nijkerk weer een Alpha cursus en misschien is deze cursus wel speciaal voor jou! Op 24 januari is er een info avond in “De Huiskamer” in het centrum van Nijkerk. De week daarna gaat de Alpha cursus vanaf 31 januari verder. En als alles meezit weet jij dan vlak voor Pasen ook of er meer is, en wat dat dan is!

alpha cursus

Wil je weten wat een Alpha cursus is? Of wil je je opgeven? Meld je dan aan (zie onderaan dit stukje) en dan zien we elkaar binnenkort!  De Alpha-cursus is iets voor jou als je meer wilt weten over het christelijk geloof, of als je wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde, of als je nieuwe mensen wilt ontmoeten. Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen om je op te geven voor een Alpha cursus, doe het gewoon! Wie weet is het wel een life-changing-experience.

Eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. De Alpha-cursus geeft heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof. De cursus is vrijblijvend en gratis. Op de Alpha-cursus maak je in tien weken tijd kennis met het christelijk geloof. Wekelijks kom je als groep bij elkaar. De cursus start meestal met een gezellige maaltijd. Na het eten luister je naar een boeiende inleiding (het “praatje”) over het christelijk geloof. Daarna praat je in kleine groepjes door. Lijkt het je wat? Ook ontdekken of er meer is en wat dat dan is? Kom dan eerst naar de start / info - avond en kijk zelf of het iets is voor je.

De Alpha-cursus wordt verzorgd door een lokaal Alpha-team en in Nijkerk komen de team leden uit drie verschillende kerken. De cursus is niet kerk-gebonden en de info-avond wordt gehouden in het pand van de Huiskamer, aan de Oosterstraat nr. 2a (in het steegje tussen de Zeeman en Hunkemöller).

Geïnteresseerd? Kom dan naar de informatieavond op 24 januari aanstaande in “de Huiskamer“ aan de Oosterstraat 2a in Nijkerk. We starten de avond om 19.00 uur met een maaltijd en je bent welkom vanaf 18.45 uur. Je bent altijd welkom en deelname is gratis, maar aangezien we graag willen dat er voldoende eten is voor iedereen horen we graag van tevoren of je komt. Meer informatie en opgeven kan bij Jantine van de Bunt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Anno Kleinlugtenbeld (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |