Vespers in de Grote Kerk, op maandag-, dinsdag- en woensdagavond

Nijkerk - Midden in de drukte van het voorjaar is daar opeens het meest centrale christelijke feest over Jezus’ overwinning op de dood. Maar juist door alle drukte word je hierdoor nog wel eens overvallen: is het nu alweer Pasen?!

Daarom willen we als kerken van Nijkerk een gelegenheid bieden om even weg van de snelweg van het leven je in alle stilte en rust voor te bereiden op dit grootse heilsfeit.

De gezamenlijke kerken van Nijkerk organiseren samen in de Grote Kerk samenkomsten in de vooravond van de maandag 26 maart , de dinsdag 27 maart en de woensdag 28 maart, van 19u.-19.30u. Deze samenkomsten worden gekenmerkt door stilte, gebeden, het lezen van een Schriftgedeelte en een enkel lied.

Juist omdat Pasen zo’n Heerlijk toekomstperspectief creëert, willen de kerken van Nijkerk deze gelegenheid bieden, ook aan u en jou.

Grote kerk nijkerk

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |