Belijdenis van Nicea die door de NICEA kerken als uitgangspunt voor samenwerking is gekozen.

Kerstnachtdienst Kruiskerk

NIJKERK - Dinsdag 24 december vieren we de geboorte van het Kerstkindje tijdens de kerstnachtdienst. Ds. Egberts is de predikant, Wakin’ zal met een uitgebreide band aanwezig zijn voor de muzikale ondersteuning. In de dienst is er één collecte en die is dit jaar voor de gezinshuizen in de Glind. Goed om te weten dat de kerkdienst vanaf 22.00 uur live wordt uitgezonden door Omroep Gelderland. De dienst begint om 21.30 uur. De kerkzaal gaat om 20.45 uur open.

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter