Belijdenis van Nicea die door de NICEA kerken als uitgangspunt voor samenwerking is gekozen.

Kerkbalans 2020 Geef voor uw kerk!

NIJKERK - Van zondag 19 januari t/m zaterdag 1 februari wordt de actie Kerkbalans weer gehouden. In 2020 kent deze actie het landelijke thema: ‘Geef voor uw kerk’.

In de week van D.V. 20 januari zult u door onze gewaardeerde vrijwilligers benaderd worden voor de jaarlijkse bijdrage.

In de folder die u dan ontvangt vindt u specifieke informatie over de inkomsten en uitgaven waarvoor wij ons in 2020 gesteld zien.

Wij vragen u Kerkbalans in uw gebed te gedenken en hopen dat u zult laten zien dat u ook financieel om onze kerk geeft.

Wij bevelen de actie Kerkbalans van harte bij u aan.

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter