Fout

De achtergrond van de Open Kerk in Nijkerk.

De Christen Gemeente De Ark te Nijkerk is een plaatselijke groep van gelovigen, die inhoud wil geven aan het doel van God met zijn kerk, namelijk:

• Aan iedereen vertellen wat God gedaan heeft en nog steeds doet..
• De veelkleurige wijsheid van God bekend maken.
• De overweldigend grote liefde van Jezus Christus beter leren kennen.
• Als een huisgezin voor elkaar zorg dragen.
• Ruimte bieden aan de werkingen van de Heilige Geest, Die ons wil leiden.

Daarom hebben wij diverse activiteiten zoals samenkomsten, Bijbelstudies en bidstonden.

De Ark vindt u in de buurt van het NS station aan het Willem Alexanderplein 14 in Nijkerk

De Ark Nijkerk