Fout

EH basisjaar

Wat ga je doen na havo, vwo of mbo?

De toekomst ligt voor je open. Wat vind jij belangrijk in het leven? Hoe probeer jij je christen-zijn gestalte te geven? Het EH-Basisjaar is de unieke kans om antwoorden te vinden op je vragen. De Evangelische Hogeschool (EH) in Amersfoort biedt je een uitdagend oriëntatiejaar waardoor je als christen je voorbereidt op je toekomst.

ichthus nijkerk

Een jaar van visie en verdieping voor wat betreft jezelf, God, beroep, studie en samenleving. Vier blokken van zeven weken geven je een bijbelgetrouwe geloofsopbouw, bieden je een brede oriëntatie op cultuur en maatschappij, helpen je bij je studiekeuze en geven je goede intellectuele en praktische voorbereiding op je vervolgstudie. Kijk op WWW.EH.NL voor meer informatie.

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |