Kerken in Nijkerk

In deze rubriek vindt u informatie van de kerken in Nijkerk.

Kerken van NICEA Nijkerk

NIJKERK - De kerken van Nijkerk werken samen in NICEA. Dit betekent Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten.

NICEA verzorgt maandelijks de pagina "Geloven in Nijkerk"  in de Stad Nijkerk. Ook organiseert NICEA jaarlijks de Sing in op het Plein en is betrokken bij de Huiskamer in de Nijkerkse binnenstad. Door op activiteiten te klikken leest u nog meer activiteiten van NICEA.

De open kerken uit Nijkerk die samenwerken zijn: De Ark, De Kandelaar, De Fontein, Gereformeerde kerk, Gereformeerde gemeente, GKV Nijkerk en de Grote Kerk.

sitemap

Open kerk nijkerk.

↑ Grab this Headline Animator

City Bible

NIJKERK - De City Bible is een instrument voor evangelisatie!

De City Bible is alleen het Nieuwe Testament met als vertaling de Herziene Statenvertaling.

De City Bible is al in 40 talen te verkrijgen en met meer dan 400 omslagen.

Gebruik de City Bible voor u evangelisatie.

Het Woord van God zal nooit leeg terugkeren.

Lever uw BONI zegeltjes in bij de Voedselbank.

NIJKERK - Bij supermarkt BONI wordt een boodschappen pakket actie gehouden. Met zegels spaar je een boodschappen pakket bij elkaar.

Vanuit NICEA is het idee ontstaan om de zegels in te leveren bij de voedselbank.

Bonin Nijkerk

Klanten van de voedselbank kunnen op deze wijze geholpen worden.

Doet u ook mee ?? Lever uw BONI zegeltjes dan in bij de Voedselbank.

Het adres is Torenstraat bij de Grote Kerk (ingang via de parkeerplaats van de oude jumbo supermarkt ) in Nijkerk.

Neem eventueel contact op met Jan Brons via tel. 06-51699659 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tips voor de missionaire gemeente

Verwelkom nieuwe mensen - gasten

Zorg voor een gastheer of gastvrouw bij de ingang, herkenbaar aan een badge (of iets anders, denk aan een hesje of een speciale kleur kleding). Hij of zij is beschikbaar, maar niet opdringerig. Deze persoon is geen suppoost, uitsmijter of een beroepsknuffelaar (vooral nieuwe mensen vinden dat een beetje eng), maar iemand die toegankelijk is en kalm een warm welkom biedt.

Neem eens een voorbeeld aan hoe ze het in een kledingwinkel aanpakken. Na enkele ogenblikken krijg je vaak te horen: Kan ik iets voor u doen of wilt u even rondkijken?

kerk wordt verbouwd

Je website is de kerk

Nijkerk - Vraag: Als de kerk een verbouwing ondergaat, stel je een commissie in, bel je een architect, vraag je offertes aan en zamel je geld in.

Waarom laat je je website dan maken door het achterneefje van de koster voor een boekenbon en een schouderklopje?

Je website is de kerk op internet: besteed er net zoveel zorg (en geld) aan als aan je gebouw.

Tip: geen idee waar te beginnen?

Zoek eens op webfish awards, de winnaars bieden goede aanknopingspunten.

Tips voor de missionaire gemeente.

Chr gereformeerde kerk nijkerk

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |