Fout

Bijbels voor Rwanda in Afrika

Ds. A.D. Goijert uit Nijkerk is al zeven maal naar Rwanda afgereisd om Bijbels te verspreiden. Rwanda is helaas bekend geworden door de genocide in 1994. Desondanks heeft het christelijk geloof er een grote plaats in het dagelijks leven.

rwandaVanwege de armoede hebben de meeste kerkgangers geen Bijbel, kinderen hebben nog nooit een kinderbijbel gezien en voorgangers kunnen geen gebruik maken van de Rwandese studiebijbel. In de hoofdstad Kigali is het kantoor van het Rwandese Bijbelgenootschap. Daar liggen Bijbels in de Rwandese taal. Ds. Goijert heeft hier inmiddels 9000 Bijbels gekocht en verspreid door heel het land. Het geld voor deze Bijbels ontving hij van familie, vrienden, bekenden, zakenmensen, gemeenteleden, diakonieën, enz.

Van D.V. 9-24 maart 2017 zal hij weer afreizen naar Rwanda. Ditmaal vergezeld van 10 medereizigers,
te weten:

- Annie Duijst, Mengre Duijst, Joke Veenendaal en Reinie Koelewijn (Bunschoten)
- Johan en Petra van Velden (’s Gravenzande)
- Trea Klompmaker (Oosterwolde)
- Corrie Goijert (Nijkerk)
- Susan Bout (Huizen)
- Willem Verhoog (Eemnes)

U kunt uw gift overmaken naar één van de onderstaande rekeningnummers of op een andere manier bijdragen. Diaconie Hervormde Gemeente Eemnes NL 42 RABO 0315 9015 27 Ds. A.D. Goijert NL 67 INGB 0001 7422

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |