Fout

‘Hoe gevaarlijk zijn de games, films en boeken onder jeugd?’

Nijkerk Op dinsdag 23 mei komt dr. Gerrit Vreugdenhil naar Nijkerk om met ouders, leraren en jeugdwerkers na te denken over de invloed van games, films en boeken. ‘Weet u waar uw kind mee in aanraking komt via deze media?’ Het is een avond met informatie, bewustwording en praktische handvatten. (vooraankondiging)

Opstandingskerk Nijkerk

Hoefslag 132 3862KD NIJKERK GLD

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |