Fout

Open Monumentendag & Nationale Orgeldag

Altijd al eens zelf op het orgel van de Grote Kerk willen spelen? Of eens boven kijken bij de klavieren en alle registerknoppen? Het kan op zaterdag 8 september tijdens de Open Monumentendag, die tevens Nationale Orgeldag is. Van 10.00 tot 15.00 uur is iedereen welkom om te komen spelen, kijken en luisteren. Om 15.00 uur begint een concert waarmee de dag wordt afgesloten. Medewerking wordt verleend door organisten Bas Blankesteijn, Diederik Blankesteijn en Christiaan Drost. Bovendien vertoont dwarsfluitiste Eline Masereeuw haar kunsten. De invulling van het programma is nog niet bekend: houd www.orgelnijkerk.nl in de gaten.

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |