Fout

Actiedag zaterdag 8 september

Staat de actiedag van zaterdag 8 september al in uw agenda? Open Monumentendag / Nationale Orgeldag combineren we met een actiedag voor het kerkdak, waarbij we diverse leuke acties organiseren om geld in te zamelen voor de restauratie.

Op de actiedag kunt u onder meer leien sponsoren en beschrijven, creatief aan de slag met oude leien en een rondleiding volgen op de gewelven boven het koor. De achterkant van een gesponsorde lei kunt u beschrijven met een tekening, een wens, spreuk of aanmoediging. De oude leien kunnen niet meer gebruikt worden als dakbedekking, maar zijn uitstekend geschikt om er iets creatiefs mee te doen.

De actiedag vindt plaats op zaterdag 8 september, rondom de Grote Kerk in Nijkerk. De dag begint ’s ochtends om 10.00u en eindigt ‘s middags om 16.00 uur. Deze tijden zijn tegelijk met Open Monumentendag en Nationale Orgeldag.

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |