Fout

Vooruitblik startzondag 16 september. Kerkproeverij!

Dit jaar valt de startzondag op 16 september. De idee achter ‘kerkproeverij is dat we mensen uitnodigen om eens een kerkdienst te bezoeken. Iets preciezer: de idee is dat U/JIJ mensen uitnodigt om te komen proeven, te komen smaken…. Uiteraard wordt de dienst daar enigszins op aangepast. Wellicht ken u iemand in de kring van familie, buurt, vrienden die al lang niet meer een kerk van binnen zag.

Wellicht bent u wel eens in gesprek met een kennis of collega over de dingen van geloof en kerk. Vraag dan gewoon eens of die persoon een keertje met u meegaat! Zie het naar als een soort ‘open huis’. En onderschat vooral niet het effect: onderzoek toont aan dat ca. 1/3 van de mensen die uitgenodigd worden daar ook daadwerkelijk gehoor aan geeft.

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |