Vooruitblik startzondag 16 september. Kerkproeverij!

Dit jaar valt de startzondag op 16 september. De idee achter ‘kerkproeverij is dat we mensen uitnodigen om eens een kerkdienst te bezoeken. Iets preciezer: de idee is dat U/JIJ mensen uitnodigt om te komen proeven, te komen smaken…. Uiteraard wordt de dienst daar enigszins op aangepast. Wellicht ken u iemand in de kring van familie, buurt, vrienden die al lang niet meer een kerk van binnen zag.

Wellicht bent u wel eens in gesprek met een kennis of collega over de dingen van geloof en kerk. Vraag dan gewoon eens of die persoon een keertje met u meegaat! Zie het naar als een soort ‘open huis’. En onderschat vooral niet het effect: onderzoek toont aan dat ca. 1/3 van de mensen die uitgenodigd worden daar ook daadwerkelijk gehoor aan geeft.

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |