Vakantie bijbel club Nijkerkerveen

Op woensdag 24 oktober en donderdag 25 oktober wordt in Nijkerkerveen opnieuw de Vakantie Bijbel Club georganiseerd. Het thema van dit jaar is: Zoek het uit. Speuren, ontdekken en puzzelen staat centraal dit jaar. Kinderen vanaf groep 1 tot en met groep 8 zijn van harte uitgenodigd voor de activiteiten in Dorpshuis Concordia in Nijkerkerveen.

Op woensdag 24 oktober start de ochtend om 10 uur, maar de inschrijving start al om 10 over half 10. De dag wordt gevuld met een dagopening waarbij we met elkaar zingen en luisteren naar een verhaal. Vervolgens gaan we lekker aan de slag met elkaar door iets te maken of te doen rondom het thema. Om kwart over 12 sluiten we de ochtend af.

Donderdag 25 oktober starten we opnieuw om 10 uur en is er van te voren weer de mogelijkheid om je nog in te schrijven. Opnieuw doen we een leuke activiteit. We lunchen met z’n allen en daarna kunnen de kinderen gaan genieten van het theater.

We sluiten om 14:15 af. Op zondag 28 oktober wordt de themaweek afgesloten in de Hervormde kerk in Nijkerkerveen. De dienst start om 9:30. Na de dienst is er de gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de Voorpost.

Voor de Vakantie Bijbel Club in Nijkerkerveen zijn we nog op zoek naar volwassenen die het leuk vinden om te helpen bij het begeleiden van de activiteiten. Bijvoorbeeld het inschrijven, het bereiden van de lunch, het lunchen en het begeleiden van de spel- en knutselactiviteiten. De organisatie zorgt voor alle voorbereidingen.

Mocht u beschikbaar zijn om woensdag 24 oktober en/of donderdag 25 oktober te helpen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |