Presentatie Goudkoorts – Bijbelstudies uit de brief aan de Romeinen

NIJKERK - Op 22 november a.s. wordt er in de Opstandingskerk een presentatie gehouden.

Op deze avond zal onze oud-predikant dr. H. van den Belt een door hem geschreven boekje getiteld ‘Goudkoorts – Bijbelstudies uit de brief aan de Romeinen’ presenteren.

Dr van den Belt

Dr. Van den Belt heeft in de periode dat hij bij ons predikant was het Bijbelboek Romeinen helemaal door gepreekt en daarom wil hij dit boekje mede aan onze gemeente op dragen.

In het bijzonder worden de vrouwen- en de mannenverenigingen en de (huis) bijbelkringen op zijn verzoek hiervoor uitgenodigd.

Aanvang is 19.45 uur. De koffie en thee staan klaar vanaf 19.30 uur.

Een ieder is hartelijk welkom!

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |