Ds De Wilde neemt beroep naar Sommelsdijk aan

Nijkerk - Ds. De Wilde heeft het beroep naar de Hervormde Gemeente te Sommelsdijk aangenomen. Dit werd maandag 22 oktober 2018 bekend gemaakt.

Ds. De Wilde: “Ik schrijf het Kerknieuws op de dag dat ik het beroep naar Sommelsdijk heb aangenomen. Een aantal intensieve weken van overwegen, bidden en zoeken naar de stem en leiding van de Heere God liggen achter ons. We zijn nu vier jaar in Nijkerk. Vanaf het begin hebben we ons hier welkom en thuis gevoeld. En de jaren door is de band alleen maar hechter geworden. Uit het meeleven rond het beroep konden we merken dat de band wederzijds is (hartelijk dank voor de kaarten, mails, appjes, gesprekken en andere blijken van meeleven, en vooral voor het meebidden!).

Ds. Van Daalen zei in een interview bij zijn afscheid: ‘Ik prijs mijn opvolger gelukkig’. Zo heb ik het ook ervaren. Het is heel mooi en bijzonder om als predikant in Nijkerk te mogen werken. En ik hoop dat de komende maanden nog van harte te blijven doen!

ds m k de wilde

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |