Christmas night with friendship op 18 december 2018

Amersfoort - Op 18 december 2018 wordt in het Kruispunt in Amersfoort - Vathorst, dichtbij station Vathorst een kerst avond gehouden. Het is een 'Christmas night with friendship'.  Het is een kerst concert met het Christmas Gospel Choir. De avond begint om 20:00 uur en u bent van harte welkom.Kaarvertkoop via blackgospelmusic.nl.

Voor de Nijkerkers die op de fiets willen gaan het volgende. Via de Fliersteeg en een tunneltje onder de A28 is het kerkgebouw ¨Het Kruispunt" ook prima via de fiets te bereiken.

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |