Feller dan kerstverlichting

NIJKERK - Zaterdag 8 december 2018 is het weer zo ver, van 10:00 tot 17:00 is de jaarlijkse kerstmarkt! Zoals ieder jaar kunt u er allerlei kramen vinden, van de poffertjesbakkers tot stapels kleding voor de koude dagen.

kerstmarkt

Maar tussen al die kramen staat er één die anders is dan alle andere. Het is er niet één die extra opvalt door excentrieke versiering of felle kerstverlichting. Nee, deze kraam valt op door wat er om de kraam heen gebeurt. De mensen van deze kraam delen iets uit, een zaklampje voor de kinderen en kaarsjes voor de volwassenen. Dat is geen marketingtrucje om hen te leiden naar de winkel waar van alles te koop is voor de kerstdagen of zomaar een lief gebaar. De mensen van deze kraam willen de voorbijgangers vertellen over de Heere Jezus, over dat Hij het Licht is dat feller schijnt dan alle kerstverlichting van de markt bij elkaar! De uitdelers kunnen dat niet alleen, bidt u mee dat de mensen van de evangelisatiecommissie en de zondagsschool vervuld mogen raken met het Licht en dit mogen uitstralen op de markt?

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |