Op 2 februari 2019 is de Kings Coach weer in Nijkerk

NIJKERK - Ook in 2019 gebruiken de NICEA kerken de Kings Coach voor het brengen van de evangelie boodschap in hartje Nijkerk. Want wat is dat eigenlijk die Kings coach? Deze prachtige 'Bus van de Koning' is sinds 1994 al op heel veel plaatsen in Nederland gebruikt. Het is een uniek middel om duidelijk en open het evangelie te verkondigen aan mensen op straat.

Veel passanten op het plein hebben de bus alleen van de buitenkant gezien en lazen de tekst op de zijkant: “Jezus geeft nieuw leven”. Maar wat gebeurt er allemaal als je “op de bus stapt”. Het voorste gedeelte van de bus is gespreksruimte. Hier worden de meeste gesprekken gevoerd en kunnen we met behulp van prachtige illustraties het evangelie duidelijk uitleggen. Het achterste gedeelte is ingericht als een plek waar, indien gewenst, langer met bezoekers doorgepraat en gebeden kan worden.

In de loop van de jaren hebben al heel veel mensen in de bus de Heere Jezus persoonlijk mogen ontmoeten. Een kleine groep van toegewijde broeders en zusters gingen U, jou,voor in de afgelopen jaren met het eenvoudig getuigen van hun relatie met de Here Jezus op straat door middel van de Kings Coach. De vraag is: doet U, doe jij dit jaar ook mee?

Stef de Jong

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |