Fout

Geloven in Nijkerk in de Stad Nijkerk juni 2011

De maandelijkse pagina Geloven in Nijkerk in de Stad Nijkerk komt tot stand in samenwerking met de kerken uit Nijkerk vertegenwoordigd in NICEA Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten. Heeft u nieuws voor in de Stad Nijkerk. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De onderwerpen zijn in juni 2011 geweest:
1. Eten voor een prikkie bij het Jezus Centrum in de Schrassertstraat.
2. Het nieuwe huis van gebed aan de Oosterstraat.

Indien u kopij wilt aanleveren wilt u dan rekening houden met het volgende.

Een artikel bevat 450 woorden.

Bij het artikel wordt een staande en een liggende foto van goede kwaliteit (dat is minimaal 2 mb) aangeleverd.

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |