Fout

Veel Publiek tijdens Sing-in op het Plein in Nijkerk

kerk sing-inn plein centrum nijkerk

NIJKERK – De kerken van Nijkerk kijken terug op een geslaagde Sing-in.

De Sing in werd afgelopen zaterdag 8 september 2012 gehouden op het Plein in Nijkerk. Onder een stralende zon werd een mooi programma afwerkt door de band en het aanwezige publiek gezamenlijk.

De kerken van Nijkerk willen door deze Sing in laten zien dat ze in eenheid willen optrekken en een boodschap voor deze wereld hebben. Daarnaast was er aandacht voor het project MEER en werden veel tijdschriften op de terrassen uitgedeeld.

In 2013 wordt de Sing in door de kerken van Nijkerk opnieuw georganiseerd. Datum en tijd worden nog bekend gemaakt. U bent dan opnieuw van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u terecht op deze website of belt u 033-2458916 of 033-2460695.