Fout

NIJKERK - Ds. A.D. Goijert uit Nijkerk is al negenmaal naar het Afrikaanse land Rwanda afgereisd om daar Bijbels te verspreiden. Rwanda is bekend van de genocide in 1994. Een miljoen inwoners zijn er toen gedood. Desondanks zijn de meeste mensen christen. Vanwege de armoede hebben veel kerkgangers geen Bijbel.

ds goijert

Kinderen hebben nog nooit een kinderbijbel gezien en voorgangers kunnen geen gebruik maken van een studiebijbel . In de hoofdstad Kigali is het kantoor van het Rwande- se Bijbelgenootschap. Daar worden Bijbels in de Rwandese taal verkocht. Ds. Goijert heeft er, sinds 2007, al 14.398 verspreid: door heel het land, in allerlei kerken. Het benodigde geld ontving hij van familie, vrienden, bekenden, zakenmensen, gemeenteleden en diaconieën.

D.V. 6-20 september 2018 gaat hij opnieuw naar Rwanda. Ditmaal vergezeld van 11 zendingsvrienden. Te weten: Mengre Duijst (Bunschoten), Jeanet Kok (Apeldoorn), Johan en Petra van Velden, Kian van Velden, Harry en Anja van Velden, Dirk Kemeling, Robert Kemeling (allen uit ’s Gravenzande), Trea Klompmaker (Oosterwolde) en Daniëlle Oost (Urk).

Wij doen vrijmoedig een beroep op u/jou om ons financieel te ondersteunen, zodat wij weer velen aan het Woord van God kunnen helpen. Alle reizigers betalen hun eigen reis- en verblijfkosten. Elke euro komt ten goede aan de Bijbels. Een Bijbel kost e 5,-, een kinderbijbel e 6,- en een studiebijbel e 17,50. U kunt uw gift overmaken naar één van de onderstaande rekeningnummers o.v.v. Bijbels voor Rwanda: Diakonie Hervormde Gemeente Eemnes NL 42 RABO 0315 9015 27. Of Ds. A.D. Goijert NL 67 INGB 0001 7422 92.

Tijdens de reis kunt u ons volgen op Facebook@Bijbels voor Rwanda. Wij verzorgen ook presentaties. Ds. A.D. Goijert - Tijgervlinder 44 - 3863 GP Nijkerk - Tel. 033-8446241 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Namens christenen in Rwanda hartelijk dank voor uw bijdrage! Ook voor de voorbede.