Fout

Beroep Ds Van den Herik

De Hervormde gemeente Nijkerk deelt mee dat zij een beroep heeft uitgebracht op dominee Van den Herik uit Moerkapelle.

Het beroep is 8 mei 2018 ingaan.

De beslissing is op 29 mei 2018.

Helaas heeft Ds Van den Herik geen roeping naar Nijkerk mogen ontvangen en zal logischerwijze verbonden blijven aan zijn huidige gemeente Moerkapelle. Voor Moerkapelle een hele opluchting.

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |