Open Kerk Nijkerk NICEA

De open nicea kerken uit Nijkerk met evangelisatie nieuws voor jou.

×

Fout

Unknown column 'reset' in 'where clause' SQL=SELECT * FROM #__banners WHERE '2018-07-22 02:42:43' >= 'reset' AND `reset` != '0000-00-00 00:00:00' AND `reset`!= NULL AND (`checked_out` = 0 OR `checked_out` = 0)

Voorjaarsmarkt voor hulp aan Syrie op zaterdag 13 april in en om De Fontein

Zaterdag 13 april van 9 uur tot 14 uur organiseert de diaconie van De Fontein een voorjaarsmarkt in en om De Fontein, Ds. Kuypersstraat, (t.o. het Corlaer College), waarbij de opbrengst wordt bestemd voor (nood)hulp aan Syrië.

De nadruk voor deze voorjaarsmarkt ligt op zaken voor buiten in de tuin en om het huis: planten, zelf gekweekt (kinderen van de clubs leveren hier ook hun bijdrage aan!) of zelf uit de eigen tuin gestoken omdat het allemaal een beetje veel werd (en soms echt jammer om als tuinafval te worden afgevoerd).

 

Maar er zijn ook zomerbollen, los of al in pot, de potgrond zelf, etc. En hout voor de (terras)kachel!

Daarnaast zijn er ook mensen aanwezig die tuinadvies (bijv. m.b.t. snoeien) kunnen geven of tuinontwerpschetsen kunnen maken, maar ook mensen die kunnen bloemschikken, kaarten maken, etc.

En er is nog meer te beleven: zoals een wedstrijdje houtzagen of spijker slaan of raden-hoeveel-? Waarmee dan uiteraard passende prijzen zijn te winnen.

Verder is er natuurlijk koffie, thee, limonade en iets er bij, worden er poffertjes gebakken(!), wordt er muziek gemaakt. De Fontein is ook van binnen te bekijken, er zijn mensen aanwezig die veel over de architectuur van het gebouw kunnen vertellen en er is voor de liefhebber de mogelijkheid om tegen een bijdrage het nieuwe Scrable-orgel te bespelen!

Voor deze orgelbespeling kan per e-mail (naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) ingeschreven worden tegen 10 euro per kwartier; elke inschrijver krijgt tijdig bericht over een al dan niet toegewezen ‘slot’. We hopen dat veel Nijkerkers dit initiatief zullen waarderen en steunen en wij nodigen iedereen hartelijk uit langs te komen en het te komen meebeleven! (de diaconie van De Fontein).

De kerken van Nijkerk heten u hartelijk welkom in de kerkdiensten.

En natuurlijk ook op de Sing inn, de pagina Geloven in de stad Nijkerk, de Alpha en Emmaus cursus.

2003 - 2016 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |