Fout

Video verslag IZB-avond ‘God in Nederland?’

NIJKERK - Een openhartig gesprek over af- en aanhakers ‘De cijfers laten een onmiskenbare afkalving van christelijk Nederland zien’, schreven de onderzoekers van een recent rapport ‘God in Nederland’. Open kerk Nijkerk presenteert hier het viedoverslag van deze bijeenkomst.

Behalve veel kerkverlaters, zijn er ook mensen die - soms na jaren - de weg naar de kerk vinden. Van de ervaringen van beide groepen kunnen we leren.

De IZB organiseerde op donderdagavond 10 november een gesprek tussen EO-presentator Tijs van den Brink en dr. Paul Visser, predikant van de Noorderkerk in Amsterdam. Tijs sprak voor het tv-programma ‘Adieu God’ inmiddels heel wat afhakers. Paul ontmoet in zijn werk allerlei aanhakers.

God in Nederland

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |