No Limits?! Ga de uitdaging aan

NIJKERK - Zaterdag 1 oktober 2016 is de eerste editie van No Limits?! georganiseerd door Peptalk.

Een sportieve middag en avond voor vrouwen tussen de 20 en 35. Vanaf 13.30 uur vindt een fysieke uitdaging plaats tijdens de bootcamp. Anne-Minke Hakvoort getuigt van de kracht die zij bij God vond om mee te doen aan de Muskathlon in Kenia. We kijken met elkaar hoe we een krachtige identiteit in God mogen hebben. Na deze fysieke en geloofsuitdaging eten we met elkaar en sluiten we tegen 20.30 uur af rond het kampvuur.

Muskathlon in Kenia
We zijn geroepen om recht te doen. Bij Anne-Minke Hakvoort ontstaat het verlangen om op te komen voor mensen die lijden onder onrecht en armoede. Maar als alleenstaande moeder van zes kinderen is het een uitdaging om daar concreet handen en voeten aan te geven. Bij God vond zij de kracht om mee te doen met een Muskathlon in Kenia. Hierbij loop je een halve marathon. 21 kilometer hardlopen onder de zon in Kenia. Over deze ervaring schreef zij het boek 'Hartlopen'. Een echte powervrouw, die zal inspireren!

Bootcamp Sport-Out! organiseert een bootcamp op een prachtige locatie in het buitengebied van Nijkerk. Je hoeft hiervoor niet in topconditie te zijn. We zorgen ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau uitgedaagd kan worden. Wel is het fijn voor jezelf als je van een sportieve uitdaging houdt.

Identiteit in God
Verder kijken we hoe we een krachtige identiteit in God mogen hebben. We zijn tot veel meer in staat dan wij zelf kunnen bedenken. God heeft grote plannen met ons, groter dan wij kunnen bedenken. Maar hoe gaan we daar mee om? Spannend misschien, we zoeken de bemoediging bij God.
limits
Peptalk

Peptalk staat voor inspiratie, bemoediging en coaching voor jonge volwassenen. Omdat we het allemaal nodig hebben om geïnspireerd en bemoedigd te worden.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie ga je naar www.facebook.com/peptalkcoach. Klik daar op evenementen: No Limits?! Hier vind je ook de link om je aan te melden.

De plaatsen zijn beperkt dus meld je op tijd aan!

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |