Welkom bij de D’ INLOOP-middag Paasbos

NIJKERK - Wat is de INLOOP-middag Paasbos? Deze vorm van ontmoeting bestaat nog niet zo lang en is bestemd voor mensen die behoefte hebben aan contact met anderen en gezellig een spelletje willen doen met elkaar.

Niet alleen voor alleenstaande mannen en/of vrouwen; echtparen zijn ook van harte welkom. Ook jonge senioren die iets kunnen betekenen voor anderen.

Welke activiteiten? Rummikub is erg populair, maar ook sjoelen; of gewoon gezellig kletsen onder het genot van koffie/thee/frisdrank met wat lekkers.

Waar? De locatie is aan de Hoefslag in de Opstandingskerk in het Paasbos. Wanneer? Op de tweede woensdag van de maand vanaf 14.30 tot 16.30 uur.

De eerstvolgende bijeenkomst is op 9 november, daarna 14 december.

Als u graag wilt komen, maar geen vervoer hebt, belt u dan met Anneke van Voorthuijsen, tel. 06-23651917.

Open kerk nijkerk

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |