Kerstwandeling 2018 nijkerk

NIJKERK - De Kerstwandeling wordt dit jaar op vrijdag 21 december 2018 gehouden.

Een wandeling van verhalen en herkenning, van vragen en beleving, met onverwachte ontmoetingen onderweg. Een ervaring waarvan u iets mee kunt nemen van het geweldige nieuws van Gods liefdevol ingrijpen in onze duistere wereld.

Opgeven kan via het mailadres kerstwandeling (at) solcon.nl. De kosten zijn 2,50 per persoon met een maximum van 10,- euro per gezin.

Wilt u bij het opgaven in welk tijdvak u wilt wandelen. Let op: binnen elk tijdvak vertrekt een groep per 15 minuten.

Tijdvak A: 16:30 – 17:30 uur

Tijdvak B: 17:30 – 19:00 uur

Tijdvak C: 19:00 – 20:00 uur

In 2018 is voor een nieuwe opzet gekozen. Er is een regisseur gekozen om de activiteiten beter op elkaar af te stemmen. Verder zijn er ook dit jaar weer extra gidsen nodig. De gidsen vertellen dit jaar het kerstverhaal aan de groep. Belangstelling? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om terug te kijken hoe het ook al weer was kunt via de volgende link een filmpje bekijken.

Kerstwandeling Nijkerk

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |