Reformatieavond DV woensdag 31 oktober 2018

NIJKERK -  om 19.30 uur is in het kerkgebouw ‘De Kandelaar’, Meinsstraat 4a te Nijkerk een reformatieherdenking. Hoofdspreker is ds. M.K. de Wilde (Hervormde Gemeente); we staan stil bij het thema ‘Terug naar de kern: het ‘eenvoudige’ Evangelie’. Luther en Calvijn herinneren ons er steeds weer aan hoofd- en bijzaken te onderscheiden en terug te komen bij de kern: Jezus Christus, die gestorven is voor onze zonden en is opgestaan.
De opening zal worden verzorgd door ds. J.J.G. den Boer (Chr. Gereformeerd). De opbrengst van de collecte zal ten goede komen aan Wycliffe Bijbelvertalers: ‘Iedereen de Bijbel in de taal van z’n hart.

J.J.G. Den Boer

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |