Dankdag voor Gewas en Arbeid in Nijkerk.

Op woensdag 5 november is het dankdag voor gewas en arbeid. In veel kerken in Nijkerk zijn er kerkdiensten. O.a. in De Fontein, de Gereformeerde kerk, de Ark, de Vrijgemaakt Gereformeerd kerk, de Hersteld Hervormde kerk en de Gereformeerde Gemeente.

In de Grote Kerk is een gezamenlijke dienst om 14:30 uur van de Christelijk Gereformeerde kerk en de Hervormde kerk. Ds. Rietveld zal voorgaan in deze kerkdienst. De dienst is voorbereid in samenwerking met de scholen van de Hervormde Schoolvereniging Nijkerk. De dienst is in het bijzonder gericht op de kinderen en ouders. De preek zal op de kinderen zijn afgestemd, ook zullen kinderen helpen bij het collecteren en de schriftlezing verzorgen. We hopen in deze dienst veel mensen te zien die anders niet in de kerk komen.

Biddag voor Gewas en Arbeid en Dankdag voor Gewas en Arbeid zijn twee gedenkdagen in het protestantisme in Nederland waarin er speciaal gebeden (in het voorjaar) en gedankt (in het najaar) wordt voor de oogst en het werk.

Breadcrumbs Advanced

Thuis
2003 - 2015 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |