Kerkradio in Nijkerk

In Nijkerk beschikken een aantal kerken over een kerkzender.

Met deze zender worden kerkdiensten uitgezonden.

Iedereen kan ook op deze manier naar kerkdiensten luisteren.

In Nijkerk hebben de volgende kerken een dergelijke zender:

- De Gereformeerde Kerk Nijkerk met uitzendingen op zondag om 9:30 uur en 18:30 uur.

- De Nederlands Hervormde (Grote) Kerk Nijkerk met uitzendingen op zondag om 9:30 uur, 16:30 uur en 18:30 uur.

Op dinsdag om 19:00 uur.

Bij het kerkelijk bureau van de Gereformeerd Kerk of de Hervormde Kerk kunt u meer informatie krijgen. Indien u geen lid bent van deze kerken kunt u bij Expert aan de Langestraat in Nijkerk meer informatie krijgen over de koop van een ontvanger.

Wellicht ten overvloede, maar via de meeste websites van de diverse Nijkerkse kerken kunt u ook kerkdiensten al dan niet live beluisteren.

De Frequenties van de kerken zijn als volgt:

- Nederlands Hervormde Kerk 148.8125

- Gereformeerd Kerk 153.4625

- Nederlands Hervormde Gemeente Nijkerkerveen 148.8875

Indien u een scanner bezit kunt u met behulp van de handleiding  en bovenstaande frequenties luisteren naar de kerkdiensten van deze kerken.

Indien u niet de beschikking heeft over een scanner kunt u er een kopen bij Expert Nijkerk aan de Langestraat.

expert nijkerk

Breadcrumbs Advanced

Thuis
2003 - 2015 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |