Kerkradio in Nijkerk

In Nijkerk beschikken een aantal kerken over een kerkzender. Met deze zender worden kerkdiensten uitgezonden.

Iedereen kan ook op deze manier naar kerkdiensten luisteren. Dit geldt ook voor inwoners van Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Kattenbroek, Schothorst, Nieuwland en Vathorst. Heeft u nog een oude scanner staan dan kunt u de frequentie van onze gemeenten in programmeren en met ons mee luisteren.

In Nijkerk hebben de volgende kerken een dergelijke zender:

- De Gereformeerde Kerk Nijkerk met uitzendingen op zondag om 9:30 uur en 18:30 uur.

- De Nederlands Hervormde (Grote) Kerk Nijkerk met uitzendingen op zondag om 9:30 uur, 16:30 uur en 18:30 uur.

Op dinsdag om 19:00 uur.

Bij het kerkelijk bureau van de Gereformeerd Kerk of de Hervormde Kerk kunt u meer informatie krijgen. Indien u geen lid bent van deze kerken kunt u bij Expert aan de Langestraat in Nijkerk meer informatie krijgen over de koop van een ontvanger.

Wellicht ten overvloede, maar via de meeste websites van de diverse Nijkerkse kerken kunt u ook kerkdiensten al dan niet live beluisteren. En niet te vergeten kijkt u ook eens op de website kerkdienstgemist.nl.

De Frequenties van de kerken zijn als volgt:

- Nederlands Hervormde Kerk 148.8125

- Gereformeerd Kerk 153.4625

- Nederlands Hervormde Gemeente Nijkerkerveen 148.8875

Indien u een scanner bezit kunt u met behulp van de handleiding  en bovenstaande frequenties luisteren naar de kerkdiensten van deze kerken.

Indien u niet de beschikking heeft over een scanner kunt u er een kopen bij Expert Nijkerk aan de Langestraat.

expert nijkerk