Kerken van NICEA

NIJKERK - De kerken van Nijkerk werken samen in NICEA. Dit betekent Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten.

NICEA verzorgt maandelijks de pagina "Geloven in Nijkerk"  in de Stad Nijkerk. Ook organiseert NICEA jaarlijks de Sing in op het Plein en is betrokken bij de Huiskamer in de Nijkerkse binnenstad. Door op activiteiten te klikken leest u nog meer activiteiten van NICEA.

De kerken die samenwerken zijn: De Ark, De Kandelaar, De Fontein, Gereformeerde kerk, Gereformeerde Gemeente, GKV Oost en West en Hervormd Nijkerk.

De website www.openkerknijkerk.nl/new/ is de oude site van nicea en blijft online omdat er nog relatief veel bezoekers gebruik van maken. De site wordt vrijwel niet meer bijgewerkt. Voor de laatste info over NICEA kijkt u op www.openkerknijkerk.nl

sitemap

Breadcrumbs Advanced

Thuis Kerken