Marriage Course in Nijkerk

Op maandag 14 januari aanstaande start er in het Trefpunt in Nijkerk een Marriage Course. De Marriage Course is een serie van zeven bijeenkomsten, ontwikkeld om (getrouwde) stellen te helpen hun relatie te versterken. De cursus biedt u op een eigentijdse en laagdrempelige manier de mogelijkheid om over een groot aantal onderwerpen samen door te praten.

goede herderkerk nijkerk

Elke avond begint met een heerlijke maaltijd voor twee, ieder stel beschikt namelijk over een eigen tafel. Na de maaltijd volgt een inleiding over het onderwerp van die avond. De onderwerpen zijn onder meer: communiceren, conflicten oplossen, ouders en schoonouders, onderlinge verschillen, enz. Daarna bespreek je samen het onderwerp aan de hand van oefeningen uit je werkboek. Deelnemers beschouwen de cursus over het algemeen als een ‘verrijkend avondje-uit’.

De Marriage Course is geschikt voor iedereen die wil werken aan zijn/haar relatie. Getrouwd of niet, jong of oud, kerkelijk of juist niet, iedereen is welkom! De cursus wordt gegeven in een ongedwongen en open sfeer. De kosten van deze cursus bedragen 180 Euro. Dit is inclusief het cursusmateriaal en de maaltijden. Kijk voor meer informatie over de Marriage Course op www.marriagecourse.gk-nijkerk.nl of neem contact op met Henk en Marieke Hortensius, bel 033-4450795 of mail marriagecourse@gk-nijkerk.nl.

Breadcrumbs Advanced

Thuis Kerken Goede Herder Kerk Marriage Course in N...
2003 - 2015 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |