Zondagavond 24 maart is er om 18.30 uur in de Goede Herderkerk een dienst van Hoop en Bemoediging. Voorganger is ds. D .Riemens. Soliste Inge v.d. Vaart. Het thema van de dienst is : “God is er ook nog…..” In deze dienst noemen we de namen van zieke gemeenteleden en voor hen wordt speciaal gebeden. Predikanten en ouderlingen dragen namen aan. Mocht u een zieke kennen, die ook bij naam genoemd wil worden, dan kunt u dit ook doorgeven. Gebedsintenties kunt u indienen voor de dienst. Deze zullen anoniem worden meegenomen in de gebeden tijdens de dienst. Iedereen is van harte welkom. Na afloop van de dienst staat de koffie klaar en is er gelegenheid voor een persoonlijk gesprek of gebed.

Breadcrumbs Advanced

Thuis Kerken Goede Herder Kerk Zondagavond 24 maart...
2003 - 2015 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |