De Opstandingskerk in Nijkerk.

Hervormde Gemeente Nijkerk

De Hervormde Gemeente heeft 2 kerken:

1. De prachtige historische oude Grote of St. Catharina Kerk aan de Holkerweg 1 in Nijkerk. De kerkdiensten zijn elke zondag om 9:30 uur en 18:30 uur. Dat deze kerk al eeuwenlang in onze stad staat, heeft er alles mee te maken dat geloof in God van alle tijden is en dat de Bijbel vandaag nog steeds mensen inspireert en richting geeft.

2. De Opstandingskerk aan de Hoefslag 132 met  kerkdiensten om 9:30 uur en 16:30 uur. Deze kerk is in 1974 speciaal gebouwd voor de inwoners van de wijk Paasbos. In 2013 is de kerk geheel vernieuwd. Ook in het Paasbos blijkt dat de Opstanding van de Heere Jezus elke zondag mensen trekt.

grote kerk toren nijkerk opstandingskerk nijkerk

Als gemeente vinden wij het belangrijk om de Bijbel (De Herziene Statenvertaling), regelmatig te bestuderen, hierover na te denken en met elkaar over te spreken. Wij weten dat deze gedachtenwisselingen erg belangrijk zijn. De bestudering van het evangelie is ons tot zegen. Wij vragen iedereen ongeacht of u wel of niet lid van onze gemeente bent om deel te nemen aan onze activiteiten zoals een bijbelkring, emmauskring, sing-in, jeugdvereniging, zondagsschool en mannen of vrouwenvereniging. U kunt natuurlijk ook via een gewone kerkdienst met onze gemeente kennis maken.

Samenwerken draagt de Hervormde Gemeente hoog in haar vaandel zowel binnen als buiten de gemeente.

We zijn trots maar vooral dankbaar dat we in dat opzicht de eenheid mogen zoeken.

Veel doordeweekse activiteiten voor jong en oud vinden plaats in de gebouwen 't Gasthuus (naast de Grote Kerk), De Schakel (Oranjelaan) en in de Opstandingskerk (Hoefslag 132).

De Hervormde Gemeente Nijkerk is onderdeel van Protestantse Kerk in Nederland en behoort tot de Gereformeerd Bond.

opstandingskerk nijkerk nieuw

opstandingskerk nijkerk recht

informatie contact opstandingskerk

ramen opstandingskerk nijkerk