Alpha cursus informatie in Nijkerk

De Alpha-cursus

De Alpha-cursus biedt een kennismaking met het christelijk geloof in Nijkerk. In 10 avonden en een zaterdag of weekend worden een aantal basisprincipes uitgelegd.

De cursus is ontstaan in een kerk in Londen. Inmiddels hebben meer dan anderhalf miljoen mensen in meer dan 100 landen deze Alpha cursus gevolgd. Overal zijn mensen enthousiast. Wat is de Alpha-cursus? - Alle mensen die meer willen weten van het Christelijk geloof zijn welkom - Leren en lachen. Je kunt leren en tegelijk een prettige tijd hebben met elkaar. - Pizza's en Pasta. Samen eten is een vast bestanddeel van elke avond en geeft de mensen de gelegenheid elkaar te leren kennen. Prettige tijd hebben met elkaar. - Helpen van elkaar. Kleine groepen geven de ruimte om elkaar te helpen door te praten over eigen vragen. - Alles wat u maar wilde weten over het Christelijk geloof. Alpha is een plek waar geen enkele vraag als te simpel of als te bedreigend wordt gezien.

Website Alpha Cursus Nijkerk.

Breadcrumbs Advanced

Thuis Stad Nijkerk Stad Nijkerk div artikelen Alpha Cursus info
2003 - 2015 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |