Continental Kids geven concert in Nijkerk.

Continental Kids

NIJKERK - Al vroeg op zaterdagmorgen stroomt een aantal kinderen het gebouw van De Fontein binnen. Het zijn de Continental Kids die hier later op de dag een concert verzorgen. En daar gaat de nodige voorbereiding aan vooraf. De dag begint met het opwarmen van de stem, het oefenen en verbeteren van de liedjes en een bijbelstudie. Vlak voor het concert bidt de groep samen en dan barst het feest los.

continental singers

Wat maakt een concert van de Continental Kids nou zo bijzonder? “We proberen jong en oud bij het geloof te betrekken door onze optredens”, vertelt Anne-Harmke (12). “Door dans, zang én de toneelstukjes willen we iedereen laten zien dat God niet ver weg is, maar dat Hij dichtbij je is en echt van je houdt!”

Niet kinderachtig
De Continental Kids is de kindertak van de Continentals. Maar ze zijn onmogelijk kinderachtig te noemen. Met veel enthousiasme en kwaliteit brengen de kids van 8 tot 12 jaar een boeiend en indrukwekkend programma voor een zeer breed publiek. De concerten zijn laagdrempelig en daardoor niet alleen voor christenen fijn om bij te wonen, maar juist ook voor mensen die nog weinig van het geloof af weten.
Natuurlijk gaat er ook weleens wat mis tijdens een concert.  Anne-Harmke: “Vorig jaar viel een keer de stroom uit, maar moesten wij gewoon doorzingen. Vervolgens viel er ook nog iemand flauw… Het publiek dacht dat het er allemaal bijhoorde en heeft niks doorgehad. Ook stond ik een keer al helemaal klaar voor mijn solo en toen bleek dat er eerst nog drie andere nummers kwamen!”

Meer informatie over de Continental Kids is te vinden op: www.continentalconcerts.nl.

Breadcrumbs Advanced

Thuis Stad Nijkerk Stad Nijkerk div artikelen Continental Kids
2003 - 2015 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |