De Fontein

NIJKERK - In januari 2020 wordt weer een Alpha aangeboden: een introductiecursus in het christelijk geloof die wereldwijd al door ruim 25 miljoen mensen in 169 landen is gevolgd. Als je wilt ontmoeten, vragen en ontdekken, dan kun je dat doen op de Alpha-cursus. In 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken we samen wat het christelijk geloof inhoudt.

Elke avond begint om 19:00 uur met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd staat elke keer een ander onderwerp centraal. Eerst luister je naar een inleiding over dat onderwerp, daarna is er gelegenheid tot doorpraten in kleine gespreksgroepen. Er is ruimte voor al je vragen.

De cursus is gratis en vrijblijvend. De startavond is op woensdagavond 22 januari om 19:00 uur in De Huiskamer, Oosterstraat 2a (steeg in naast Zeeman).

Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom! Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Ook als je zelf niet tot de doelgroep behoort, wellicht ken je iemand die je zou kunnen uitnodigen voor de Alpha-startavond. Voor info of aanmelden kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor vragen kun je terecht bij Jenny Schouten en Anneke Buist.

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter