Nieuws over de kerken in Nijkerk

Evangelisatie nieuws en kerkelijk nieuws uit Nijkerk, Nederland.

Custom Search

Kings Coach in Nijkerk 12 april 2018

Altijd al eens willen getuigen op straat? In je eigen stad?

Met de Kings Coach wordt dat gemakkelijk gemaakt. Voorbijgangers uitnodigen om eens een kijkje te nemen in de bus. Wist je dat al ontelbaar veel levens in deze bus onomkeerbaar zijn veranderd als gevolg van zo’n eenvoudige uitnodiging?
11 april 19:30 uur gebedsvoorbereiding in de Huiskamer.

Doe mee en geef je op voor een paar uur op 12 april
Jan Brons      06 51699659
Stef de Jong  kings coach nijkerk06 51393102

Grote Kerk Nijkerk open tijdens boerenmaandag 2018

Nijkerk - De eeuwenoude Grote Kerk van Nijkerk is open vanwege de boerenmaandag op dv maandag 16 april 2018 van 10 tot 12 uur. Ook is er een (Rommel)markt bij de toren van de grote kerk door Stichting COEN. Verder kunt u de toren van de Grote Kerk beklimmen.

Kom gerust eens in dit monumentale gebouw kijken. Laat u meenemen door de geschiedenis van Nijkerk. Niet alleen de geschiedenis van eeuwen ligt hier, maar ook de blijde boodschap (evangelie) die hier in al die eeuwen is gebracht.

mooiste toren nederland

Mirjam van Herwijnen - Stichting Romario - Suriname

NIJKERK - Er wordt in Nijkerk een oproep voor Stichting Romario gedaan voor een inzamelingsactie van kleding. Wat is de bedoeling? In de week voorafgaand aan zaterdag 7 april worden er enveloppen met een plastic zak huis-aan-huis verspreid. Mensen kunnen hierin hun oude kleding, schoenen en ander textiel doen en aan de weg zetten. De zakken worden door vrijwilligers van de stichting opgehaald. Het is ook mogelijk om kleding in gesloten zakken te brengen naar de container die staat op de parkeerplaats bij de Gereformeerde Kerk aan de Jan Steenhof 53 in Nijkerk. De kleding wordt verkocht en de opbrengst is voor onze missie in Suriname.

romario

Lees meer: Mirjam van Herwijnen - Stichting Romario - Suriname

Vespers in de Grote Kerk, op maandag-, dinsdag- en woensdagavond

Nijkerk - Midden in de drukte van het voorjaar is daar opeens het meest centrale christelijke feest over Jezus’ overwinning op de dood. Maar juist door alle drukte word je hierdoor nog wel eens overvallen: is het nu alweer Pasen?!

Daarom willen we als kerken van Nijkerk een gelegenheid bieden om even weg van de snelweg van het leven je in alle stilte en rust voor te bereiden op dit grootse heilsfeit.

De gezamenlijke kerken van Nijkerk organiseren samen in de Grote Kerk samenkomsten in de vooravond van de maandag 26 maart , de dinsdag 27 maart en de woensdag 28 maart, van 19u.-19.30u. Deze samenkomsten worden gekenmerkt door stilte, gebeden, het lezen van een Schriftgedeelte en een enkel lied.

Juist omdat Pasen zo’n Heerlijk toekomstperspectief creëert, willen de kerken van Nijkerk deze gelegenheid bieden, ook aan u en jou.

Grote kerk nijkerk

Stichting COEN in actie voor Roemenië

NIJKERK - Stichting COEN (Commissie Oost-Europa Nijkerk) is een stichting die hulp verleent aan minder bedeelden in Oost-Europa, met name in Roemenië. Jaarlijks zijn er acties om onze projecten te kunnen bekostigen. Pas hebben we de potgrondactie gehouden. Op zaterdag 17 maart organiseren we een kleding inzameling. Op boerenmaandag staan we met een aantal kramen bij de Grote Kerk.

Stichting COEN Zonnepanelen gelegd

Lees meer: Stichting COEN in actie voor Roemenië

Open kerk nijkerk feed

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |