De Gereformeerde Kruiskerk in Nijkerk

NIJKERK Nu de kerken op zondag hun deuren gesloten houden, is de Grote Kerk de komende tijd doordeweeks open voor een bezoekje. Iedereen die even de rust van het kerkgebouw wil ervaren, een moment van bezinning zoekt of een gesprek of gebed nodig heeft, is welkom onder de mooiste toren van Nederland.

Op alle werkdagen van de week is de Grote Kerk geopend van 10:30 tot 12:00 uur. Verdeeld over de dagen zijn de verschillende predikanten/kerkelijk werkers van de Grote Kerk aanwezig. Zij helpen bezoekers graag met een gesprek of gebed.

Natuurlijk gelden ook hier alle voorschriften van de overheid: blijf thuis bij griep- en/of verkoudheidsklachten, als u kwetsbaar bent of tot een risicogroep behoort. Houd bij uw bezoek altijd 1,5 meter afstand tot anderen.

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter